Kanaalweg - werkzaamheden ontsluiting Kanaalweg - Lammenschansterrein (2022-071)

Aanstaande vrijdag 25 maart start aannemersbedrijf De Weld Infra & Milieu in opdracht van de gemeente met de werkzaamheden voor een (tijdelijke) ontsluiting op de Kanaalweg. Deze komt net ten zuiden van Schouls en wordt met hulp van een dam gemaakt. Deze (tijdelijke) extra in- en uitrit is noodzakelijk voor alle ontwikkelingen op het Lammenschansterrein.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het opschonen van de watergang, het aanbrengen van een duikerverbinding (een buis dwars door de dam) en het dempen van een gedeelte van de watergang. Vanaf medio april zal de tijdelijke verharding worden aangebracht.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie naar aanleiding van deze brief kunt u contact opnemen met de heer E. Veen, gemeentelijke toezichthouder van het werk, op nummer 06 307 56 460. Ook kunt u het algemeen telefoonnummer bellen van de gemeente Leiden, 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Rob Jansen
Senior technisch projectleider