Kaiserstraat - werlzaamheden (2022-017)

Met deze brief informeren wij u over de onderhoudswerkzaamheden aan de Kaiserstraat, Rappenburg, Kolfmakersteeg en Bakkersteeg. Hieronder leest u wat de onderhoudswerkzaamheden voor u als omwonende betekenen.

Renovatie riool

Na een recente rioolinspectie, bleek dat een paar inlaten op het hoofdriool aan het vervangen zijn. Deze worden vervangen en stuk van de huisaansluitingen wat in openbare weg ligt, wordt geïnspecteerd door een duwcamera en waar nodig is wordt ook vervangen.

Onderhoud bomen

In de Kaiserstraat is een schade aan de wegdek, parkeerplekken en territoir. deze schade is ontstaat door de boomwortelopdruk. Om de schade aan de bestrating te herstellen, wordt de grond bij 10 bomen vervangen.

Start werkzaamheden

Er wordt gestart met de werkzaamheden op maandag 28 februari. de werkzaamheden worden in 7 fases uitgevoerd. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 15 april. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer