Groenoord - energiebesparingsaanpak (2022-053)

Samen met het Duurzaam Bouwloket organiseert de gemeente Leiden een informatieavond over energiezuinig, comfortabel en duurzaam wonen, speciaal voor inwoners uit Groenoord. Het treffen van energiebesparende maatregelen heeft meerdere voordelen, die wij graag met u willen delen tijdens de informatieavond. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Verlaging van de energierekening
  • Een comfortabele woning in de zomer en winter
  • Een waardevaste woning
  • Een verbeterde en gezondere leefomgeving

De informatieavond zal op 25 mei plaats vinden. U ontvangt van ons nog een definitieve uitnodigingsbrief met de praktische details van de informatieavond. Ter voorbereiding zijn wij op zoek naar 3 woningen die als voorbeeld zullen dienen. Deze voorbeeldwoningen krijgen een gratis energiescan.

Gratis energiescans

Tijdens de informatieavond lichten wij de energiebesparing- en verduurzamingsmogelijkheden van de drie meest voorkomende woningtypen uit Groenoord toe. Om deze informatie te verzamelen willen we graag bij een aantal woningen langs om een gratis energiescan uit te voeren. Lijkt het u leuk om deze scan te krijgen en daarmee als voorbeeldwoning te dienen voor uw wijk? Geef dan uw huis op, zodat u kans maakt op de gratis energiescan en een persoonlijk stappenplan voor het verduurzamen van uw huis. Wilt u meer weten wat een energiescan precies inhoudt? Bel dan met het Duurzaam Bouwloket.

Meld uw woning aan vóór 21 maart

Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/energiescan-leiden
U komt hier ook door de QR-code te scannen met de camera van een smartphone. Of meld u telefonisch aan via 072 – 743 39 56.

Selectie voorbeeldwoningen

In de derde week van maart worden uit de aanmeldingen drie voorbeeldwoningen geselecteerd. Is dat uw woning? Dan neemt een adviseur van het Duurzaam Bouwloket contact met u op voor het maken van een afspraak. Zij bezoeken daarna uw woning om de energiescan te maken. Dit bezoek duurt ongeveer 1 uur.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket
E: info@duurzaambouwloket.nl
T: 072-743 39 56

Wij kijken uit naar een energieke aanpak! Hopelijk u ook!

Met vriendelijke groet,

Boudewijn Kopp
Opgavemanager energietransitie