Breestraat - werkzaamheden rioolputdeksels (2022-066)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden welke binnenkort plaatsvinden in de Breestraat. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Reparatie twee rioolputdeksels

De rioolputdeksels tegenover Breestraat nummer 82 en 88A zijn verzakt. Om te voorkomen dat deze verder zakken in de toekomst worden de rioolputdeksels gerepareerd.

Start werkzaamheden

Omdat de rioolputdeksels in het midden van de weg liggen en de Breestraat overdag erg druk is, verrichten we de reparatie van de rioolputdeksels in de avond en nacht. De werkzaamheden vinden plaats op dinsdagavond 22 maart vanaf 23:00 uur. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met woensdagochtend 23 maart 04:00 uur.
Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

De weg wordt tijdens de werkzaamheden gedeeltelijk afgesloten en blijft toegankelijk voor de bus en hulpdiensten. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars langs het werk geleid.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder we doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.
Wij vragen gedurende de werkzaamheden voor uw begrip en medewerking.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.
Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neem dan contact met de toezichthouder welke permanent op het werk aanwezig is.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer